Kétszer volt aranyérmes a XIII. Téli Paralimpián Pekingben: a látáskárosultak para-alpesi sí B3 kategóriájában megnyerte 2022. március 5-én a női lesiklást (felvezető: Martin Motyka) és 2022. március 7-én a női szuperkombinációt (felvezető: Michal Červeň). Ezzel tizenegyre növelte paralimpiai aranyainak a számát. Két aranyérmet nyert a lillehammeri para-alpesisí-világbajnokságon: a látáskárosultak női lesiklásában 2022. január 14-én és női […]
Öt aranyéremért utazott felvezetőjével, Natália Šubrtovával a pjongcsangi, XII. téli paralimpiára (2018. március 9–18.). Négyet megszerzett, sorrendben lesiklásban, szuperóriás-műlesiklásban, szuperkombinációban és szuperóriás-műlesiklásban diadalmaskodott, de műlesiklásban nem sikerült neki a győzelem, második lett, ami nagyon elszomorította a hárskúti (Rozsnyói járás) származású hölgyet. Teljesítményével így is a paralimpia legeredményesebb sportolója lett.
Öt nap alatt négy világbajnoki címet szerzett az olaszországi Tarvisióban az egészségkorlátozottaknak rendezett para-alpesisí világbajnokságon. A rozsnyói születésű ötszörös paralimpiai bajnok a látáskárosultak között versenyzett, a pályán Natália Šubrtová volt az irányítója, s idei vb-diadalaival már tizenkét világbajnoki aranyéremnél tart. Győztes számai Tarvisióban: szuperóriás-műlesiklás (január 26.), szuperkombinció (január 28.), óriás-műlesiklás (január 30.), műlesiklás (január 31).