/Silácke historky

Silácke historky

Silácke historky

Szerző: Richard Szanyi
Kiadó: Limerick s.r.o. ügynökség
Megjelent: 2017
Oldalszám: 110
ISBN: ISBN 978-80-89647-53-8

A szerző szórakoztató és vonzó formában meséli el tornatermi történeteit az erősportról, a hőn áhított világbajnoki aranyért folytatott csatározásairól, egyfajta útmutatást ad, hogyan váljunk világbajnokká, s közben megőrizzük korábbi önmagunkat – áll a könyv ismertetőjében. Érdekes olvasmány a sportolók, a sportrajongók és azok számára is, akik nem élnek a sport közelében.
„Huszonhat történetet tartalmaz a könyv. Az edzőteremben átélt kezdeti időszakról, a versenyzésről, e sportág kulisszatitkairól. Sok személyes élményem is belekerült. Vadászatokról, falumról, vidékünkről, az emberekről. Szórakoztató és szomorú történetek. Egészen a sérülésemig, s addig, mit szűrtem le magamnak belőle. A könyv életfilozófiámat és világlátásomat is tartalmazza” – írja a borítólapon a szerző. Kár lenne, ha magyarul nem látna napvilágot.

Szanyi Richárd (szül. 1992. április 10.) restei fiatalember a világ legerősebb emberei közé tartozik. Nyolcszoros szlovák bajnok, kétszeres Európa-bajnok, négyszeres világbajnok fekvenyomásban, ami az erőemelés egyik versenyszáma. Ebben ifjúsági és junior Európa- és világcsúcsokat állított fel. 2009-ben a GPC szövetség legjobb szlovákiai sportolója volt. Művészi kovács, rockdobos (ex-Punkreas, Man Of The East) és erős emberként is versenyez. Edző és táplálkozási tanácsadó.

2020-10-18T17:08:14+00:002020.10.05.|Kategória: Sportkönyveink|Sportág: |