Honlapom első kerek jubileumát ünnepelte a napokban. 2013. március 15-e óta megszakítás nélkül elérhető a világhálón. Sportmúltunk kincseinek gyűjtésével, kutatásával telt el az öt év. Legtöbb olvasóm Szlovákiából van, és ez így van rendjén. De sokan követik bejegyzéseimet Magyarországról is, és akadnak oldalmegtekintőim Peruból, Jordániából és az Egyesült Államokból is. Olvasóim éltetik honlapomat, éhségüket sportmúltunk falataival próbálom táplálni. Tartsanak velem továbbra is!
J. Mészáros Károly

Honlapom mérföldkövei

A www.szlomasport.sk megtalálta rajongóinak táborát, ezrekben mérhető évi látogatóinak száma. Az oldalain található kincsek órákra kínálnak olvasni és böngészni valót. A címlapra csak legfrissebb és felfrissített anyagok kerülnek, de a keresővel minden elérhető.

Pillantson bele, milyen állomásai voltak honlapunknak.

O 2013. március 15-étől vagyunk a világhálón.

O 2013. július 18-án a www.szlomasport.sk vendége volt a Gombaszögi Nyári Táborban Kovács Tamás (Tomi Kid), a legjobb szlovákiai profi ökölvívó. A galántai világ- és Európa-bajnokkal J. Mészáros Károly beszélgetett.

O 2014. július 12-én a Martosi Szabadegyetemen az Árgyélus házban találkoztunk a www. szlomasport.sk rajongóival aprólékos honlapbemutatón. J. Mészáros Károly vendége volt Kele Géza futónagykövet.

O 2015. június 29-án az éter hullámain hallhattak honlapunkról: J. Mészáros Károly volt a Pátria rádió Hangadó műsorának vendége. Itt érhető el a beszélgetés.

O 2016. március 18-án szülőfaluja, Jóka vendége volt J. Mészáros Károly, aki megragadta az alkalmat, s bemutatta a honlapot az érdeklődőknek.

O 2016. augusztus 3-án a Pátria rádióban J. Mészáros Károly bemutatta a honlapra felkerült Olimpikonjaink Szokolyitól Varga Erikig című ötkarikás összefoglalót. A műsor itt hallgatható meg.

O 2016. október 13-án A szlovákiai magyar sport(hon)lap címmel jelent meg interjú a www.felvidék.ma portálon J. Mészáros Károllyal. Itt olvasható.

O 2017. január 26-án a Füleki Városi Könyvtárban ismerkedtek a jelenlevők honlapunkkal, előadott J. Mészáros Károly.

O 2017. január 28-án a www.gömörilap regionális hírportál számolt be a www.szlomasport.sk-t bemutató füleki előadásról. Itt olvashatja.

O 2017. február 21-én terjedelmes interjú jelent meg a www.korkep.sk weboldalon J. Mészáros Károllyal, amelyben a www.szlomasport.sk-ról is szó esik. Itt találja a beszélgetést.

O 2017. március 16-tól ajándék a negyedik születésnapra: új köntösben, áttekinthetőbb címoldallal, és bombajó keresővel nézheti, olvashatja minden érdeklődő honlapunkat.

O 2017. június 20-án J. Mészáros Károly a Pozsonyi Casinóban előadta Kedvetelése a sporttörténet-kutatás című beszélgetéssel egybekötött előadását, melynek keretében honlapismertető is volt.

O 2018. január 27-én a martosi Esterházy Akadémián tartott közel háromórás előadást a szlovákiai magyarok sportéletéről J. Mészáros Károly, s ennek keretében mondandóját a www.szlomasport.sk kínálatával fűszerezte.

O Közben számos dél-szlovákiai versenyen találkozhattak honlapunk logójával, mert médiapartnerként voltunk, vagyunk jelen.

O Honlapunk kínálata sportéletünk kincstára, eredeti felvételek, eredeti sztorik és történetek, hiteles Krónika-sorok. A sportbarátok örömforrása!