//Indul a Szlomasport Hírszolgálat

Indul a Szlomasport Hírszolgálat

(2016. október 5.)

Kísérletképpen kiemelt hírtárral bővíti kínálatát honlapunk, a www.szlomasport.sk – a (cseh)szlovákiai magyarok sportélete (1945-től napjainkig). 2016. október ötödikén elkezdte naprakész tájékoztatását az alapiskolások 2016-os Diákolimpiájáról, egészen pontosan annak dunaszerdahelyi döntőjéről, amely 2016. október 7-én lesz a csallóközi városban. (A Diákolimpia eddigi, 2012-es, 2014-es és 2016-os történései a Bajnokságaink rovatban tekinthetők meg.)
A hírszolgálat jelenleg a Diákolimpia népszerűsítését, köztudatba való bekerülését tűzte ki célul. Az érintett felek (a bajnokság szervezői, a hírszolgálat szolgáltatója és a híreket, anyagokat közlő média) önkéntes alapon kapcsolódik be az együttműködésbe.
Ha valaki több fantáziát lát ebben, s más módon is be akar kapcsolódni ebbe a tevékenységbe, bármikor jelentkezhet a Szlomasport Hírszolgálat elérhetőségén (www.szlomasport.sk).
A hírek, anyagok közlésekor forrásként elvárt a Szlomasport Hírszolgálat (rövidítve: szlomasportH) feltüntetése. (szlomasportH)

Mi a www.szlomasport.sk?

A sporttörténeti honlap 2013. március 15-étől érhető el a világhálón. A (csehsz)lovákiai magyarok sportéletébe ad betekintést 1945-től napjainkig a megtörtént események ismeretében. Rovatai a címoldalon a Mit kínálunk? ajánlóban tekinthetők meg. Egyedi kordokumentumok, sportpályafutások, sportolói életpályák, krónikabejegyzések, sportkönyvek bemutatása és még sok más található a honlap állandóan bűvölő választékában. Honlapom Facebookon a szlomasport.sk és a Szloma Sport címen érhető el.
 

J. Mészáros Károly, a www.szlomasport.sk ötletgazdája és éltetője

2016-10-05T09:39:21+00:002016.10.05.|Kategória: Hírszolgálat|