Kelet-Szlovákiában is terjed honlapunk népszerűsége. 2018. június 23-án Kelet-Szlovákia déli csücskében, az ukrán-magyar-szlovák hármashatár közelében, Kistárkányban mutatkozott be és szerzett új rajongókat a www.szlomasport.sk. J. Mészáros Károly adott ízelítőt a gazdag kínálatból, annak kelet-szlovákiai sajátosságaiból a Malé Trakany a okolie – Kistárkány és környéke Polgári Társulás összejövetelén, élvezve Kondásék és a helybeliek érdeklődését, magával ragadó vendégszeretetét.

Nézze végig honlapunk mérföldköveit:

2013. március 15-étől vagyunk a világhálón.

2013. július 18-án a www.szlomasport.sk vendége volt a Gombaszögi Nyári Táborban Kovács Tamás (Tomi Kid), a legjobb szlovákiai profi ökölvívó. A galántai világ- és Európa-bajnokkal J. Mészáros Károly beszélgetett.

2014. július 12-én a Martosi Szabadegyetemen az Árgyélus házban találkoztunk a www. szlomasport.sk rajongóival aprólékos honlapbemutatón. J. Mészáros Károly vendége volt Kele Géza futónagykövet.

2015. június 29-én az éter hullámain hallhattak honlapunkról: J. Mészáros Károly volt a Pátria rádió Hangadó műsorának vendége. Itt elérhető el a beszélgetés.

2016. március 18-án szülőfaluja, Jóka vendég volt J. Mészáros Károly, aki megragadta az alkalmat, s bemutatta a honlapot az érdeklődőknek.

2016. július 29-én egyórás műsorban beszélt a honlapon megjelent Olimpikonjaink Szokolyitól Varga Erikig összeállításról J. Mészáros Károly. Itt elérhető a beszélgetés.

2016. október 13-án megjelent egy interjú a Felvidék.ma honlapon J. Mészáros Károllyal a www.szlomasport.sk-ról.

2017. január 26-án a Füleki Városi Könyvtárban ismerkedtek a jelenlevők honlapunkkal, előadott J. Mészáros Károly.

2017. január 28-án a www.gömörilap regionális hírportál számolt be a www.szlomasport.sk-t bemutató füleki előadásról.

2017. február 21-én terjedelmes interjú jelent meg a www.korkep.sk weboldalon J. Mészáros Károllyal, amelyben a www.szlomasport.sk-ról is szó esik.

2017. március 16-tól ajándék a negyedik születésnapra: új köntösben, áttekinthetőbb címoldallal, és bombajó keresővel nézheti, olvashatja minden érdeklődő honlapunkat.

2017. június 20-án J. Mészáros Károly a Pozsonyi Casinóban előadta Kedvetelése a sporttörténet-kutatás című beszélgetéssel egybekötött előadását, melynek keretében honlapismertető is volt.

2018. január 27-én a martosi Esterházy Akadémián tartott közel háromórás előadást a szlovákiai magyarok sportéletéről J. Mészáros Károly, s ennek keretében mondandóját a www.szlomasport.sk kínálatával fűszerezte.

2018. június 23-án Kelet-Szlovákia déli csücskében, az ukrán-magyar-szlovák hármashatár közelében, Kistárkányban mutatkozott be és szerzett új rajongókat honlapunk. J. Mészáros Károly adott ízelítőt a gazdag kínálatból, annak kelet-szlovákiai sajátosságaiból a Malé Trakany a okolie – Kistárkány és környéke Polgári Társulás vendégeként.