A www.szlomasport.sk megtalálta rajongóinak táborát, amely fokozatosan bővül: 2014-ben 10 829, 2015-ben már 20 614 ember látogatta oldalait a világhálón. És az érdeklődés továbbra is tartós.

 

Krónikasorok dióhéjban:

 

O 2013. március 15-étől vagyunk a világhálón.

 

O 2013. július 18-án a www.szlomasport.sk vendége volt a Gombaszögi Nyári Táborban Kovács Tamás (Tomi Kid), a legjobb szlovákiai profi ökölvívó. A galántai világ- és Európa-bajnokkal J. Mészáros Károly beszélgetett.

 

O 2014. július 12-én a Martosi Szabadegyetemen az Árgyélus házban találkoztunk a www. szlomasport.sk rajongóival aprólékos honlapbemutatón. J. Mészáros Károly vendége volt Kele Géza futónagykövet.

 

O 2015. június 29-án az éter hullámain hallhattak honlapunkról: J. Mészáros Károly volt a Pátria rádió Hangadó műsorának vendége. Itt elérhető el a beszélgetés.

 

O 2016. március 18-án szülőfaluja, Jóka vendég volt J. Mészáros Károly, aki megragadta az alkalmat, s bemutatta a honlapot az érdeklődőknek.

 

O Közben számos dél-szlovákiai versenyen találkozhattak honlapunk logójával, mert médiapartnerként voltunk jelen

 

O Honlapunk kínálata sportéletünk kincstára, eredeti felvételek, eredeti sztorik és történetek, hiteles Krónika-sorok. A sportbarátok örömforrása!